Tijdens de belangrijkste internationale wereldmuziekbeurs WOMEX (van 25-29 oktober in Katowice, Polen), zal World Music Forum NL zoals gebruikelijk een gezamenlijke stand en straatje organiseren in samenwerking met Dutch Performing Arts en met support van Buma Cultuur en Sena.

NL Paraplustand (nrs 65 – 68) / huur tafels
Er komt een algemene stand met servicedesk waar enkele tafels te huur zijn. Daarnaast zijn er een aantal stands in optie voor het NL- straatje. Nieuws over de verdere activiteiten vanuit de NL -stand wordt binnenkort bekend gemaakt.

Er zijn in de NL paraplustand maximaal vijf tafels te huur. De exacte prijs per tafel is nog afhankelijk van het aantal participanten maar zal rond de 300,- en 350,- euro ex. btw. kosten.

Voor het NL straatje zijn acht stands rondom de NL stand in optie genomen. Mocht je interesse hebben laat het zsm weten – first come first serve!
Nog beschikbaar zijn de nummers: 21, 22, 23 en 24.
Al gereserveerd voor diverse NL -collega’s zijn nrs: 35, 44, 34, 25.
Zie voor de indeling de plattegrond : WOMEX 17_trade fair map

Interesse in tafel of stand?
Meldt je z.s.m. aan via understand formulier. First come = first serve, deadline 15 mei!

Kortingscode voor NL-deelnemers – tot 23 juni smart rate
Vul onderstaand formulier in als je naar WOMEX gaat, dan houden we je op de hoogte van de verdere NL-activiteiten. Indien je je voor de NL-paraplustand inschrijft kun je tevens gebruik maken van de kortingscode. Daarmee geldt de ‘third person rate’. Dat scheelt op de smart rate 50,- pp ex VAT.
Tot 23 juni geldt de ‘smart rate’, daarna gaat de prijs weer omhoog.

bekijk de tarieven en registratie voor WOMEX
>> meer info over WOMEX

 

Vragen?
Neem contact op met sonja@worldmusicforum.nl

Geen velden gevonden.