Womex update 5#

Update NL @Womex 2017

Eind oktober ( 25-29/10) vindt de belangrijkste internationale wereldmuziekbeurs WOMEX  plaats in Katowice, Polen. Tijdens deze beurs organiseert World Music Forum de Nederlandse stand in samenwerking met Dutch Performing Arts en met support van Buma Cultuur en Sena.
Hieronder een update  over de NL- activiteiten tijdens WOMEX.

 

Dutch umbrella stand nrs 65-68
Samen met onze NL-collega’s is er een Nederlands straatje van in totaal 8 stands geformeerd.
De Dutch umbrella bevindt zich op nrs 65-68.

In de Nederlandse stand bevindt zich de servicedesk met message-service voor alle NL-deelnemers, ook is hier ruimte voor promomateriaal (flyers / A3 posters).

Voor de snelle beslissers is er nog 1 (gedeelde) eigen vergadertafel in de Dutch umbrella mogelijk.
Meer info: production@worldmusicforum.nl

NL-borrel donderdag 26 oktober, 16-18 uur 

Op veler verzoek zal op de eerste beursdag weer de populaire NL- borrel worden gehouden. Wel zal er gezien het beperkte budget aan alle NL-ers een bescheiden bijdrage worden gevraagd ( in de vorm van hulp /drank / hapjes/ of financiële bijdrage).  


Tradedinner vrijdag 27 oktober, 18-20 uur

Met support van de Nederlandse Ambassade in Polen wordt een besloten trade dinner georganiseerd voor Nederlandse musici en agenten. Het diner zal plaats vinden op vrijdag 27 oktober, tussen 18 en 20 uur. Zodat iedereen vervolgens ruim op tijd is voor de showcases. Deelnemers mogen namen doorgeven van relevante internationale gasten, die vervolgens formeel zullen worden uitgenodigd.

Blijf op de hoogte
Door je aan te melden voor NL@WOMEX wordt je automatisch op de hoogte gehouden van alle Nederlandse activiteiten tijdens de beurs.
Via de Dutch World groep op Facebook kun je onderling contact houden met collega’s.

Nog vragen?
Neem contact op met ons via production@worldmusicforum.nl

Png voor formulieren