NL@WOMEX 2018
Las Palmas de Gran Canaria, Spanje

 

 

Van 24-28 oktober zal World Music Forum NL tijdens WOMEX 2018, in Las Palmas de Gran Canaria de Nederlandse vertegenwoordiging verzorgen in samenwerking met Dutch Performing Arts en support van Buma Cultuur, Sena en de Nederlandse Ambassade in Spanje.
Als grootste internationale muziekbeurs op het gebied van wereldmuziek is en blijft WOMEX essentieel voor de profilering van het Nederlandse veld. Jaarlijks komen er zo’n 2600 muziekprofessionals uit 90 landen naar deze beurs. Ruim 85 Nederlanders zullen dit keer voor WOMEX afreizen naar de Canarische eilanden. 

Op WOMEX 2018 is Nederland prominent aanwezig. Behalve de Nederlandse paraplustand, trade-dinner en netwerkborrel wordt er ook een off-Womex Dutch World Stage georganiseerd.


Dutch World Stand B4-B7 en straatje

Tijdens de trade-fair is er een uitgebreide Dutch World-paraplustand met info-desk, message-service, meetingpoint, koffie en thee. In het Nederlandse straatje zijn stands en tafels gereserveerd door diverse Nederlandse deelnemers. In de Nederlandse stand is (beperkt) ruimte voor NL-deelnemers om promotie-materiaal neer te leggen of op te hangen (A6/ A5 en A3 posters).

 

Dutch trade-dinner – reserveren kan nog!
Op donderdag 25/10 wordt voorafgaand aan de showcases een besloten trade-dinner georganiseerd voor Nederlandse artiesten of hun vertegenwoordiger en internationale gasten. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Kosten €50,- ex btw.

Aanmelden >> Aanmelden Tradedinner. First come first serve!

 

 

 

Borrel bij de Dutch World Stand
Op vrijdagmiddag 26 oktober om 16.00 vindt bij de Nederlandse stand de altijd populaire netwerkborrel voor internationale relaties plaats. Zoals gebruikelijk vragen we aan iedereen om een bijdrage te leveren in de vorm van Hollandse kaas, worst, jenever, schelvispekel of andere typisch Hollandse waar.

 

 

 

 

3 NL off-WOMEX Showcases op Dutch World Stage

Er zijn in totaal zeven spannende, actuele Nederlandse Spotlight-acts aangewezen door de Nederlandse selectiecommissie :
Altin Gün, Tabanka, Nizar Rohana Trio, Arp Frique & Family, Shishani & Namibian Tales,
Lingua Franca Ensemble, Son Swagga.

Vervolgens zijn er uit deze lijst door WOMEX drie acts  geselecteerd voor de off-WOMEX Dutch World Stage.

Namelijk: Lingua FrancaSon Swagga en Tabanka.
Zij zullen op donderdag 25 oktober optreden in Auditorio Alfredo Kraus, Sala Gabriel Rodó, 21.00 en 00.45.

 

 

Dutch World Directory 2018/2019
Is inmiddels online beschikbaar  bekijk hier>> 
De kersverse editie van de Dutch World Directory zal vlak voor WOMEX verschijnen en tijdens WOMEX actief worden verspreid.

Prepare yourself
Bereid je goed voor en maak gebruik van de tips
op de site van WOMEX: Checklist Prepare Yourself

Maak gebruik van de Dutch World
Facebook-groep voor NL delegates. Deze besloten groep is speciaal bedoeld voor de NL-delegates om onderling oproepen te plaatsen, nieuwtjes en foto’s uit te wisselen enz.

VRAGEN?
Neem contact op met
Dewi Kuen of Sonja Heimann
production@worldmusicforum.nl