Tampere, Finland, 23 – 27 October 2019

WOMEX is de belangrijkste internationale muziek conferentie  voor de ‘world’ scene, met trade-fair, presentaties, films en showcase-festival. Net als in voorgaande jaren zal World Music Forum NL samen met Dutch Performing Arts tijdens deze toonaangevende internationale  jaarlijkse muziekbeurs de collectieve Nederlandse vertegenwoordiging organiseren.

Activiteiten NL tijdens WOMEX
Bij de Nederlandse stand zal behalve de informatie-desk, met message-service tevens speed-dates worden georganiseerd en is er vergaderruimte beschikbaar . Bij de Nederlandse stand wordt  op vrijdag 25/10 om 16.00 een borrel worden georganiseerd voor relaties van de Nederlandse delegates. In samenwerking met de Ambassade van het Koninkrijk der Nederlanden in Finland wordt op 24/ 10 voor Nederlandse agenten en artiesten een besloten trade-dinner georganiseerd met internationale gasten.

Dutch Delegates tijdens WOMEX
(klik op afbeelding om te vergroten)

Spotlight Artists

In the Spotlight 2019

Tijdens WOMEX, worden drie veelbelovende Nederlandse groepen met internationale potentie extra onder de aandacht gebracht: Dr. Jordan Institute, Magda Mendes en  Mehmet Polat & Embracing Colours.  Zij krijgen hiermee een extra stimulans om een volgende stap in hun carrière te maken. De keuze van deze groepen is gemaakt door de jury bestaand uit: Miriam Brenner ( Kokako Music), Frank Bolder ( LantarenVenster/ North Sea Jazz) en Charlie Crooijmans (muziekjournalist). Lees meer>

Korting regsitratie
Ben je van plan om naar WOMEX in Tampere te te gaan dan kun je gebruik maken van de speciale kortingscode voor deelname aan de gemeenschappelijke stand van World Music Forum NL.  Neem hiervoor contact op production@worldmusicforum.nl

Vragen?
Contact:Sonja Heimann, sonja@worldmusicforum.nl

 

De Nederlandse Activiteiten tijdens WOMEX worden georganiseerd door World Music Forum NL i.s.m. Dutch Performing Arts en support van Buma Cultuur,  Ambassade Koninkrijk der Nederlanden in Finland, en Sena.